MENU WIELKANOCNE
Zestaw nr 1
Jajka faszerowane 3 rodzaje
(z zielonym groszkiem, pieczonym łososiem, pieczarkami) 3 szt.
Schab po warszawsku 1 szt.
Mini słone tarty z pastą z wędzonego pstrąga 1 szt.
Mini gofry z wędzonym łososiem, kawiorem i kremowym serkiem 1 szt.
Sałatka jarzynowa 150 g
Barszcz biały z białą kiełbasą i jajkiem 300 ml
Rolada z indyka ze szpinakiem, szynką parmeńską i mozzarellą w kremowym sosie z suszonymi pomidorami 160g
Kopytka 180g
Buraczki zasmażane 180g
Sernik z białą czekoladą 1 porcja
130 zł brutto/os.
Zestaw nr 2
Jajka faszerowane 3 rodzaje
(z zielonym groszkiem, pieczonym łososiem, pieczarkami) 3 szt.
Mini słone tarty z pastą z wędzonego pstrąga 1 szt.
Mini gofry z wędzonym łososiem, kawiorem i kremowym serkiem 1 szt.
Mięsa pieczone: pieczony pasztet domowy, szynka pieczona, schab pieczony 150 g
Dodatki: ćwikła i chrzan po 30g
Sałatka jarzynowa 150g
Sałatka warstwowa z tuńczykiem 150g
Barszcz biały z białą kiełbasą i jajkiem 300 ml
Rolada z indyka ze szpinakiem, szynką parmeńską i mozzarellą w kremowym sosie z suszonymi pomidorami 160g
Kopytka 180g
Buraczki zasmażane 180g
Sernik z białą czekoladą 1 porcja
Babka piaskowa 2 porcje
160 zł brutto/ os.