Firmy często zgłaszają się do nas z prośbą o zapewnienie nie tylko obsługi gastronomicznej.
Event zorganizujemy kompleksowo, zaczynając od poznania potrzeb i oczekiwań Państwa firmy. Pomagamy stworzyć odpowiedni program przebiegu imprezy. Z przyjemnością dopasujemy i zorganizujemy odpowiednie atrakcje. Przy współpracy z nami nie ma mowy o sytuacjach kryzysowych. Zawsze otrzymują Państwo od nas to co zostało ustalone.
Organizujemy różne imprezy tematyczne, integracyjne, plenerowe, pikniki, uroczyste otwarcia obiektów, prezentacje nowych produktów, premiery nowych samochodów, eventy jubileuszowe, czy też wystawy.
Poza obsługą i niezbędnym wyposażeniem zapewniamy również oprawę muzyczną, nagłośnienie, dopasowane oświetlenie oraz dekoracje kwiatowe.
Przykładowe menu na event
Menu
Finger food
Koktajl z homara z mango, cykorią, jabłkiem, białym winem i limonką
Terrine z cielęciny z fasolą, oliwkami, rozmarynem i karmelizowaną czerwoną cebulą
Tatar wołowy z dymką, ogórkiem konserwowym, podgrzybkami w omlecie sojowym
Marynowane przegrzebki z chorizo z salsą warzywną i sosem paprykowym
Sałatka z tuńczykiem, pomidorkami, oliwkami marynowanymi,
kiełkami lucerny i sosem cytrynowym
Sushi
WEGE PHILADELPHIA FUTOMAKI – pieczone warzywa, ogórek, sałata, philadelphia
EBI TEMPURA FUTOMAKI – krewetka w tempurze, ogórek, dymka, sałata, pikantny majonez
GOLD PREMIUM – łosoś, avocado, ogórek, philadelphia, zawijane w łososia, czarny kawior
Desery
Tarta czekoladowa z truskawkami i pistacjami
Bezy z marakują i mascarpone
Praliny orzechowe